Wiadomości

  • 6 grudnia 2013
  • wyświetleń: 11727

TV: Pub K2 lokalem z tankiem

Artykuł sponsorowany:

Pszczyński Pub K2 dołączył do wyjątkowego grona lokali z tankiem. Są to lokale, w których napijemy się złotego trunku zaledwie kilka godzin po jego wyprodukowaniu. Wszystko dzięki specjalnym tankom.



Piwo z tanka charakteryzuje maksymalnie skrócony system dystrybucji oraz innowacyjny system przechowywania i rozlewania. Świeże niepasteryzowane piwo wyprodukowane w tyskim browarze przelewane jest do samochodu-cysterny, który transportuje je jeszcze tego samego dnia bezpośrednio do pubów.

Dzięki tak skróconej drodze piwa z browaru do lokali, nie traci ono swoich walorów, a krótki termin przydatności do spożycia - tylko 2 tygodnie od otwarcia tanka! - gwarantuje jego świeżość.

Piwo z tanka w Pubie K2 · fot. pszczyna.tv


Tyskie z tanka jest też mniej nagazowane od tradycyjnego piwa, ma łagodniejszy smak i stałą temperaturę: 4-6 stopni, ponieważ jest chłodzone podczas całego cyklu rozprowadzania. Pijąc je możesz mieć pewność, że zawsze dostajesz doskonale świeże, niepasteryzowane piwo.



K2 Pub, Restauracja, Pizzeria

43-200 Pszczyna
ul. Wojska Polskiego 15

tel. 503 034 887

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "pub K2" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

pub K2

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "pub K2" podaj